Absolutus Media logo wit

Absolutus
diensten

Een website is je digitale visitekaartje waarmee mensen al je diensten kunnen verkennen en simpel contact met je kunnen leggen! Absolutus Media levert op maat gemaakte websites. Er zijn verschillende keuzes mogelijk bij het laten maken van een website, zo kun je er voor kiezen om de inhoud van je website zelf te beheren of dit door ons te laten doen.

Vanaf

€450

Wil jij een online retailer worden? Of ben je er al een en wil jij een webshop die werkt naar behoren van alle gemakken voorzien voor de klant? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Absolutus Media heeft al ruim 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van webshops met uitstekende resultaten!

Vanaf

€799

Naast het bouwen en ontwerpen van websites bieden wij ook software op maat aan, een simpele app of een uitgebreid systeem voor je bedrijf? Het kan allemaal bij Absolutus Media! Zo kun je praktijk combineren met techniek en werkt alles veel efficiënter in het voordeel van jouw bedrijf!

Vanaf

€1500

Ben je te druk om je eigen sociale media te beheren of weet je er geen raad mee? Absolutus Media zorgt er voor dat je up to date blijft met je klanten en zal hoogwaardige posts maken voor je bedrijf, zo zal je bedrijf nog meer groeien en naamsbekendheid creëren op het wereldwijde web

Vanaf

€150.00 p/m

Een strak ontworpen logo van je bedrijf trekt de aandacht van potentiele klanten, zo bepaalt de logo ook je herkenbaarheid. Een simpele logo valt goed te herkennen aan zijn simpele maar strak design. Vanaf €250,- ontwerpen wij een professioneel logo en visitekaartje voor je bedrijf.

Vanaf

€250

Heb jij een webshop of bied jij bepaalde diensten aan? Dan is het belangrijk om je doelgroep vast te stellen en om je doelgroep te bereiken met behulp van advertenties, zo behaal je een hogere conversatieratio en groeit je bedrijf sneller. Wij bieden advertenties aan op platformen zoals Facebook, Instagram en Google.

Vanaf

€150

Wil jij je bedrijf laten opvallen? Dan is zoekmachineoptimalisatie de beste uitweg! Wij zorgen ervoor dat je hoger in de zoekresultaten zal verschijnen. Waardoor je sneller gevonden wordt en sneller de voorkeur hebt van potentiële klanten die op zoek zijn naar een dienst die jouw bedrijf aanbiedt

Vanaf

€350

Ben jij opzoek naar online hosting voor jouw website, webshop of software? Dan kan jij kiezen voor een hosting pakket bij Absolutus Media! Ben je eerder op zoek naar onderhoud? Dan kun je ook daarvoor Absolutus Media inschakelen voor professioneel onderhoud van jouw product

Vanaf

€10 p/m

GOOGLE MERCHANT

Ben je een online retailer? Dan moet je haast wel een Google Merchant zijn aangezien producten die op Google Shopping staan eerder verkocht en gezien worden door een potentiele klant!

Vanaf

€50 p/m

ELEMENTOR PRO

Wil jij dat je site up to date blijft met de nieuwste widgets en technologie? Kies dan voor een Elementor Pro licentie, voor jaarlijks €35 heb jij een website die mee gaat met de nieuwste widgets en technologie. 

Voor

€35 p/j

EN NOG VEEL MEER..

Staat je wens er niet bij?

GEINTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

Ben je geinteresseerd in een van onze diensten? Of staat de dienst die je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met Absolutus Media voor een vrijblijvende offerte of kom langs voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken.

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen