Absolutus Media logo wit

LOGO&
HUISSTIJL

Logo laten ontwerpen

Een nieuw logo laten ontwerpen of een logo laten restylen? Een goed logo ontwerp is essentieel voor elk bedrijf en elke organisatie. Samen met de naam is het het eerste wat mensen van de organisatie zien en onthouden. Absolutus Media in Zevenaar is een servicegericht bedrijf dat unieke logo’s op maat maakt. Ons doel is dan ook altijd de klantverwachting te overtreffen. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en zorgen voor de juiste visuele vertaling.

Doel van een logo laten ontwerpen

Na de briefing van de klant beginnen wij met een onderzoek. Een logo weerspiegelt een missie, visie en totaal gevoel van jouw bedrijf waarmee jou zich kan onderscheiden van de concurrentie. Belangrijk is daarom om voorafgaand aan het ontwerpproces een goed beeld te vormen van de doelgroep van jouw bedrijf en de marketingstrategie. Hierdoor kunnen wij een logo maken die echt past bij jouw bedrijf of organisatie! Dat noemen we nou een Absolutus service!

LOGO

199,-
 • Professioneel logo laten ontwerpen
 • Oplevering binnen 48 uur
 • Correctiemogelijkheden
 • 100% eigendomsrechten
 • Oplevering in alle web & print standaarden

*Prijzen zijn exclusief BTW

LOGO + HUISSTIJL

249,-
 • Professioneel logo laten ontwerpen
 • Oplevering binnen 48 uur
 • Correctiemogelijkheden
 • 100% eigendomsrechten
 • Oplevering in alle web & print standaarden

*Prijzen zijn exclusief BTW

CUSTOM

Aanvraag
 • Professioneel logo laten ontwerpen
 • Oplevering binnen 48 uur
 • Correctiemogelijkheden
 • 100% eigendomsrechten
 • Oplevering in alle web & print standaarden

*Prijzen zijn exclusief BTW

 

1. Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier om een logo te laten ontwerpen. Binnen 24 uur ontvang je telefonisch of per e-mail een vrijblijvend voorstel. 100% gratis, helder en overzichtelijk.

2. Mee akkoord

Ben je akkoord met de offerte? Dan kun je langs ons kantoor komen of we bespreken telefonisch je wensen en verwachtingen en nemen uitgebreid de PvA met je door.

3. Revisie

Op basis van de aangeleverde informatie en onze ervaring ontwikkelen we eerst een demo ontwerp. Bij Absolutus geven we een aantal logo’s waaruit je kunt kiezen als demo, hierdoor kunnen we onze creativiteit de vrije hand geven. Wij wijzigen het ontwerp totdat je hier 100% tevreden mee bent.

4. Je logo is klaar!

Wij leveren je logo af in verschillende formaten zodat het print en social media ready is! Dat noemen we nog eens Absolutus service.

Op zoek naar een passend logo?

LOGO LATEN ontwerpen?

Het belang van een goed resultaat

Waarom zou je geld betalen om een logo te laten ontwerpen als je zelf iets in elkaar kunt zetten? Een logo is één van de belangrijkste aspecten van jouw onderneming, het herkenningspunt van jouw onderneming! Het komt op jouw facturen, website, kaartjes, eventueel je auto, en al het promotiemateriaal wat je gebruikt. Het officiele gezicht van je onderneming.

 

De eerste indruk

Wanneer je een website bezoekt wat is het eerste waar je naar kijkt? Wist je dat de meeste mensten die jouw website bezoeken binnen 10 seconden al weten of ze zaken gaan doen met jouw bedrijf? Uit onderzoek is gebleken dat 87% van de bezoekers eerst links boven kijkt naar je logo. Jouw logo is dus vaak ook het eerste wat een klant ziet. Gezien de eerste 10 seconde op jouw website cruciaal zijn en men vaak jouw logo als eerst bekijkt is het essentieel dat je een professionele logo laat ontwerpen.

 

Niet zomaar een logo!

Er zijn veel logo ontwerpers in Nederland, dus waarom zou je een logo bij ons laten ontwerpen? Dat is een veel gehoorde vraag. Het antwoord is Absolutus een stuk simpeler. Wij maken niet zomaar iets, wij ontwerpen jouw logo! Één die aansluit bij je bedrijf, jou doelgroep aanspreekt, en in één oog opslag verteld waar jouw bedrijf of organisatie voor staat! Dit doen wij door middel van een uitgebreid onderzoek en een vragen lijst om het perfecte bedrijfsprofiel op te stellen van jouw bedrijf.

Door het stellen van specifieke vragen leren wij jouw bedrijf echt kennen waardoor wij een logo maken dat echt bij jouw bedrijf past. Wij willen uiteraard een zo goed mogelijk logo ontwerpen voor jouw bedrijf! Wil je een logo laten realiseren voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Een logo laten herontwerpen

Naast het ontwerpen van een nieuw logo kunnen wij ook het bestaande logo herontwerpen. Het kan zijn dat jouw logo momenteel verouderd is en het niet meer je doelgroep aanspreekt. Mocht dit het geval zijn kun je bij ons altijd terecht voor advies. Wil je dan toch je logo laten herontwerpen dan zorgen wij dat jouw huidige logo altijd herkenbaar blijft! Hierdoor blijf de connectie met je huidige klanten en het bedrijf.

Logo laten digitaliseren

Ook krijgen wij wel eens de vraag voor het digitaliseren van een bestaand logo. Dit is geen probleem. Als je aangeeft dat het gaat om het digitaliseren van een logo zullen wij jouw huidige logo digitaal maken. Je ontvangt van ons altijd eerst een voorbeeld. Zodra je tevreden vbent en het ontwerp accepteerd zullen wij overgaan tot levering. Dit proces duur gemiddeld 3 werkdagen.

PNG, AI, EPS, PDF

Je ontvangt je logo altijd in meerdere bestanden. Zo leveren wij altijd een PNG (Logo bestand met een transparante achtergrond) AI (Adobe Illustrator bestand, dit bestand kun je later altijd bewerken) EPS (Vector bestand waardoor je geen kwaliteit verlies hebt met het vergroten en verkleinen) En als PDF.

Nog veel meer!

Je kunt ook bij ons terecht voor het ontwerp van jouw huisstijl, website, folders, flyers en zelfs een korte bedrijfsvideo. Zo heb je echt een contactpersoon voor al jouw grafische behoeftes. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Overtuigd van onze meerwaarde?

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen