Absolutus Media logo wit

ONLINE
ADVERTEREN

GOOGLE ADS

Door gebruik te maken van Google advertenties kom je boven aan de zoekresultaten onafhankelijk van je ranking resultaat bij Google. Zo kun jij je doelgroep bereiken met jouw advertenties. 

FACEBOOK ADS

Door gebruik te maken van Facebook advertenties komt jouw advertentie in de vorm van een post op de persoonlijke feed van jouw doelgroep gerelateerde personen.

SNEL RESULTAAT

Op een korte termijn zal jij snel bezoekers op je website en belletjes ontvangen van potentiële klanten, vanaf nu is het aan jou de taak om deze om te zetten tot klant!

All-in-one pakket

Wij bieden een all-in-one pakket aan voor online adverteren, dit houdt in dat jij op iedere platform naar jouw keuze geadverteerd zal worden en de advertentie door ons ingesteld word op basis van jouw doelgroep! Dit pakket bevat standaard Google & Facebook advertenties met de mogelijkheid om uit te breiden naar Instagram en meerdere social platforms.

1. Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier. Binnen 24 uur ontvang je telefonisch of per e-mail een vrijblijvend voorstel. 100% gratis, helder en overzichtelijk.

2. Mee akkoord

Ben je akkoord met de offerte? Dan kun je langs ons kantoor komen of we bespreken telefonisch je wensen en verwachtingen en nemen uitgebreid je doelgroep en wensen met je door.

3. Revisie

Op basis van de aangeleverde informatie en onze ervaring maken wij een voorbeeld advertentie, ben je tevreden met hoe de advertentie er uit ziet? Dan gaan wij zodra je akkoord geeft direct over tot het publiceren van de advertentie

4. Je advertentie is live

In een korte tijd zal jij de resultaten merken van online adverteren, zoals meer bezoekers op je website en je zult vaker gebeld worden door potentiële klanten. Ook zal jij zodra de advertentie live is direct inzicht krijgen over de resultaten via Facebook & Google analytics.

Verschillende platforms om op te adverteren

Google

Google, de zoekmachine die dagelijks gebruikt wordt door miljoenen mensen. Google geeft klanten te mogelijkheid om doelgericht te adverteren op hun platform, zodra er gezocht word naar een bepaalde “keyword” en deze keyword bij jouw bedrijf past zal Google jou als een van de eerste resultaten aangeven boven aan de pagina. Adverteren op Google is zeer aantrekkelijk voor bedrijven omdat je zelf de trefwoorden kunt bepalen zo kun jij je gewenste “audience” te bereiken.

Facebook

Zoals Google dagelijks gebruikt wordt door miljoenen gebruikers is dit ook bij Facebook het geval. Facebook is erg geliefd bij mensen met een webshop, dit omdat ze exact de doelgroep tot in de puntjes kunnen aangeven, vanaf leeftijd tot aan gender, locatie, interesses en meer! Doordat Facebook zoveel mogelijkheden biedt om jouw doelgroep zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven zorgt dit ervoor dat jouw advertentie door velen zullen worden bekeken. Is jouw advertentie aantrekkelijk genoeg? Dan zul jij snel meer conversies ontvangen in een korte tijdsbestek!

Instagram

Instagram biedt de mogelijkheid aan om jouw advertenties die op Facebook zijn aangemaakt ook te adverteren op Instagram. Instagram is aantrekkelijk om op te adverteren als je een jonger doelgroep hebt, dit komt door dat de gebruikers van Instagram veel jonger zijn als de gebruikers van Facebook. Instagram biedt de optie aan om te kiezen tussen een advertentie in de vorm van een verhaal (story) of in de vorm van een post. 

TikTok

TikTok is een videoplatform die in Januari meer dan 1 miljard actieve gebruikers had, voornamelijk gebruikt door jongeren tussen de leeftijd van 12-25 jaar oud. Ook TikTok is erg aantrekkelijk voor webshops, dit mede door de gepersonaliseerde feed die de gebruiker te zien krijgt waarin jouw advertentie er tussen in zal staan. 

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen