Absolutus Media logo wit

social media
beheer

FOTO'S EN VIDEO'S

Wij zullen samen in overleg periodiek aangeleverde of door ons gemaakte foto’s en video’s plaatsen op jouw social media accounts om zo naamsbekendheid te creëren voor jouw bedrijf.

INFORMATIEVE POSTS

Wil je dat klanten meer te weten komen over jouw bedrijf? Dan kan Absolutus Media informatieve posts plaatsen die inhoudelijks omschrijven wat voor diensten je aanbiedt.

ACTIES

Online winacties zijn erg aantrekkelijk op social media, ze zorgen er voor dat je meer volgers er bij krijgt op je social media accounts. 

Voordelen van Social media beheer

Heb jij geen verstand van sociale media of heb je het te druk om de sociale media accounts van je bedrijf te beheren? Dan kun je terecht bij Absolutus Media! Absolutus Media zal periodiek informatieve posts en foto’s plaatsen op je social media accounts om zo op te vallen en naamsbekendheid te creëren voor jouw bedrijf. In de tijd waar wij in leven is sociale media niet weg te denken. In 2020 telde Nederland wel 13,7 miljoen social media gebruikers die iedere dag gemiddeld 1,5 uur spendeerde op social media, doordat er zo veel social media gebruikers zijn is het aantrekkelijk voor de ondernemer om digitaal naamsbekendheid te creëren. Dit kan door kwalitatief goede posts en het actief en aanwezig blijven in de feed van de gebruiker en/of volger.

Social media voor jouw bedrijf?

Waarom jouw sociale media laten beheren?

Soms heb je het even te druk of heb je professioneel hulp nodig met het beheren van je sociale media, in dat geval biedt Absolutus Media social media beheer aan. Door jouw sociale media accounts te laten beheren door ons heb jij meer tijd in je handen om meer klanten te werven of tijd te besteden aan klanten, ook zal jouw social media account stijgen met aantal interacties door de professionele en aantrekkelijke content die wij zullen maken en plaatsen voor jou. Zo zullen wij professioneel gephotoshopped foto’s maken die passen in het kader van jouw bedrijf, wil jij jouw klanten aantrekken door middel van video’s? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Het team van Absolutus Media is ervaren met het bewerken van video’s met Sony Vegas Pro software.

Voordelen van Social Media laten beheren

Door sociale media uit te besteden aan ons zul je in een mum van tijd merken dat je meer mensen zult bereiken met de posts die wij voor je plaatsen. Het jonge maar ervaren team van Absolutus Media heeft veel verstand van sociale media en alles wat erbij komt kijken! Zo zullen de kwaliteit van jouw posts omhoog flink verbeterd worden door de professionele werkwijze waarin wij de posts maken.

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen