Absolutus Media logo wit

Software laten ontwikkelen in Winterswijk

MOBIELE APPLICATIE

Een professionele mobiele applicatie op maat gemaakt en vormgegeven naar jouw smaak en wensen. Volledig ontwikkeld in Zevenaar!

ENTERPRISE SOFTWARE

Wil jij je bedrijf automatiseren? Of betere inzicht krijgen over alles met betrekking tot jouw bedrijf? Dan past een ERP-systeem het beste bij je! 

CONTENT MANAGEMENT SOFTWARE

Naast het bouwen van de applicatie bouwen wij ook een CMS die verbonden is met jouw ERP-systeem of Mobiele applicatie om zo alle informatie netjes op een rij te zetten voor jou!

Software laten ontwikkelen in Winterswijk?

Of je nu al een bloeiend bedrijf hebt, of je bent net begonnen als ondernemer, software maakt alles gemakkelijker voor iedereen. Of je nu meer inzicht wilt krijgen in de statistieken van je bedrijf of je bedrijf wilt automatiseren, met software kunnen we het bereiken! Absolutus Media is ervaren in het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele applicaties die geschikt zijn voor iOS en Android, ERP systemen die op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijf en inzicht geeft over hoe je bedrijf het doet, en SaaS! Wij werken met de meest recente frameworks, hierdoor blijft jouw software meegaan met de tijd! Wil jij nou weten wat voor software het beste past bij jouw bedrijf? Plan dan een afspraak in en kom langs ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een warme kop koffie.

Interesse in software ontwikkeling?

Wil je software laten ontwikkelen voor jouw bedrijf in Winterswijk? Of heb je een vraag over het laten ontwikkelen van software? Neem dan gerust contact op met Absolutus Media voor een vrijblijvende offerte of kom langs voor een kopje koffie of thee bij ons op kantoor in Zevenaar om de mogelijkheden te bespreken.

Mobiele applicaties

Wil jij een mobiele applicatie voor je bedrijf of webshop?
Dan ben je bij Absolutus Media in Zevenaar op het juiste adres! Wij gebruiken een framework genaamd Ionic, zo wordt je app efficiënt ontwikkeld en blijft het compatibel voor iOS & Android  dus je app is beschikbaar voor beide bestuursystemen! Wij ontwikkelen de applicatie volledig naar jouw smaak en wensen, ook blijft de applicatie verbonden met de CMS waar in je al je statistieken kunt zien in een oogopslag!

Enterprise software

Heeft jouw bedrijf moeite om alles bij te houden? Aarzel dan geen moment en neem contact op met Absolutus Media om de mogelijkheden te bespreken over software voor jouw bedrijf! Door middel van Enterprise Resource Planning software te gebruiken krijg je beter zicht op alle afdelingen en wat er gebeurt. Voorraad, financiën, distributie noem het maar op alles is in een oogopslag te zien.

Op zoek naar software voor jou bedrijf?

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen