Absolutus Media logo wit

software laten
ontwikkelen

Professioneel software laten maken?

Je wilt graag software laten maken in Zevenaar en bent op zoek naar een online marketing bureau die dat kan regelen. Dan ben je bij Absolutus Media aan het juiste adres!
Door onze ervaring en expertise realiseren wij software op maat ontwikkeld voor jou!

MOBIELE APPLICATIE

Een professionele mobiele applicatie op maat gemaakt en vormgegeven naar jouw smaak en wensen.

ENTERPRISE SOFTWARE

Wil jij je bedrijf automatiseren? Of betere inzicht krijgen over alles met betrekking tot jouw bedrijf? Dan past een ERP-systeem het beste bij je!

VOLLEDIG INZICHT

Naast het bouwen van de applicatie bouwen wij ook een CMS die verbonden is met jouw ERP-systeem of Mobiele applicatie om zo alle informatie netjes op een rij te zetten voor jou!

Werkwijze

1. gesprek

Kick-off, samen kijken we naar opties en behoeftes.

2. voorstel

Een duidelijke offerte zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

3. opstart

We verzamelen alle content zoals teksten en foto’s/videos en data dat verwerkt moet worden.

4. creatie

We ontwerpen op basis van jouw eisen een functioneel en technisch ontwerp.

5. feedback

We zorgen ervoor dat je applicatie geheel aansluit bij jouw wensen.

6. bouwen

We beginnen met het bouwen van jouw applicatie op basis van het functioneel & technisch ontwerp.

7. opleveren

Jouw applicatie is klaar om in gebruik te nemen!

Hierom kies je voor
Absolutus Media

Wij helpen jou om het maximale uit je bedrijf te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, webshop of het realiseren van software op maat, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie online resultaten behalen?

Software laten ontwikkelen?

Of je nu al een bloeiend bedrijf hebt, of je bent net begonnen als ondernemer, software maakt alles gemakkelijker voor iedereen. Of je nu meer inzicht wilt krijgen in de statistieken van je bedrijf of je bedrijf wilt automatiseren, met software kunnen we het bereiken!

Interesse?

Wil je software laten ontwikkelen? Of heb je een vraag over het laten ontwikkelen van software? Neem dan gerust contact op met Absolutus Media voor een vrijblijvende offerte of kom langs voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken.

Mobiele applicatie

Wil jij een mobiele applicatie voor je bedrijf of webshop?
Dan ben je bij Absolutus Media op het juiste adres! Wij gebruiken een framework genaamd Ionic, zo wordt je app efficiënt ontwikkeld en blijft het compatibel voor iOS & Android  dus je app is beschikbaar voor beide bestuursystemen! Wij ontwikelen de applicatie volledig naar jouw smaak en wensen, ook blijft de applicatie in contact met de CMS waar in je al je inzichten kunt zien in een oogopslag! 

Enterprise software

Heeft jouw bedrijf moeite om alles bij te houden? Aarzel dan geen moment en neem contact op met Absolutus Media om de mogelijkheden te bespreken over software voor jouw bedrijf! Door middel van Enterprise Software te gebruiken krijg je beter inzicht in alle afdelingen. Voorraad, financiën noem het maar op niets is te veel voor jouw software op maat!

REST API

Representational state transfer ook wel API genoemd, de meeste data communicatie verloopt via een API, de API zorgt er voor dat jij uiteindelijk de data krijgt op je device vanuit de server. Wij bouwen bij Absolutus Media ook API’s, hiermee kun jij je bestaande website verbinden met op maat gemaakte software en beschikt je website/software over de zelfde data die vanuit jouw database komt.

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen