Absolutus Media logo wit

Maak kennis met ons team

Kom je ons bekijken? Dat mag!
Wil je ons graag in het echt ontmoeten om je ideeën eens te bespreken?

Plan een afspraak, dan tellen wij alvast de dagen af!

Batuhan Beyogullari

Gezelligheidsman met een aanstekelijke lach, altijd gemotiveerd om elk probleem op te lossen. Tevens is Batuhan gek op ondernemen en helpt jou de hoogte in met adviezen over je online mogelijkheden. Vrees dus niet voor zijn onuitspreekbare naam!

Thijs de Wit

Je zou verwachten dat hij vanwege zijn achternaam alleen maar witte pagina’s zou aanleveren. Ondanks dat iedere pagina/website wit begint krijgt hij het voor elkaar om een volledig naar jouw wens gestijlde website af te leveren.

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen