Absolutus Media logo wit

Hosting &
Onderhoud

Onderhoud voor jouw website

Het onderhouden van jouw website is enorm belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van jouw mooie website. Door het onderhoud aan je website en alle plugins uit te besteden. Weet je zeker dat jouw WordPress website altijd veilig en up-to-date is.

De voordelen van website onderhoud

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress is het meestgebruikte CMS-systeem ter wereld. Dit komt onder andere door het feit dat WordPress ‘gratis’ te gebruiken is en het een open-source platform is.

 

Het gebruik van een open-source platform zoals WordPress heeft enorm veel voordelen, maar heeft ook een keerzijde. Hackers zijn continu op zoek naar kwetsbaarheden, waardoor er met regelmaat veel updates doorgevoerd dienen te worden om je WordPress website en klantgegevens veilig te houden.

 

Daarnaast dienen de plugins van WordPress ook geüpdate te worden zodat jouw website optimaal blijft presenteren en werken..

Jouw WordPress website
altijd up-to-date?

Altijd up-to-date

Wanneer je een WordPress website hebt is het dus erg belangrijk om deze altijd up-to-date te houden. Deze updates zelf doorvoeren op een live-omgeving kan soms lastig zijn en iets stukmaken, iets wat je natuurlijk niet wilt.

 

Wil je altijd veilig je WordPress website up-to-date hebben? Kies dan voor een van onze onderhoudspakketten.

Altijd veilig

Geef hackers geen kans en zorg dat je WordPress website 100% veilig is. Je website kan geïnfecteerd raken met Malware waardoor zelfs klantdata op straat kan komen te liggen. Iets waar elke ondernemer voor vreest.

 

Zorg dat je website 100% veilig is en kies voor een van onze onderhoudspakketten.

WordPress
onderhoudspakketten

Nooit meer zorgen over je WordPress website

BASIS

Voor kleine organisaties en ZZP'ers
35,- Per maand *
 • Dagelijkse back-up
 • Maandelijks updates
 • Veiligheid updates
 • Malware scans
 • Thema updates
 • 1 uur helpdesk

ABSOLUTUS

Voor grote websites en webshops
60,- Per maand *
 • Dagelijkse back-up
 • Maandelijks updates
 • Veiligheid updates
 • Malware scans
 • Thema updates
 • 1 uur helpdesk

Je website laten onderhouden 
door Absolutus Media

Absolutus Media logo

Hierom kies je voor
Absolutus Media

Wij helpen jou om het maximale uit je bedrijf te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, webshop of het realiseren van software op maat, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie online resultaten behalen?

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen