Absolutus Media logo wit

Zoekmachine Optimalisatie

Website optimalisatie voor zoekmachines

Wil jij hoger in de resultaten belanden zodra er wordt gezocht naar de diensten die jouw bedrijf aanbiedt? Dit resultaat kan behaald worden door middel van zoekmachine optimalisatie Door je website sneller te maken en de teksten en kopstukken aan te passen naar de trefwoord zul jij hoger in de zoekresultaten belanden!

All-in-one pakket

Wij bieden een all-in-one pakket aan voor zoekmachine optimalisatie, dit houdt in dat jij op iedere zoekmachine hoger belandt in de zoekresultaten. De all-in-one pakket voldoet aan alle criteria die zijn gesteld door zoekmachines zoals onder andere: website snelheid, kopteksten en teksten bevatten trefwoorden & geografische pagina’s, kortom alles wat benodigd is om hoger in de zoekresultaten te belanden.

Small SEO

199,-
 • Hoger in zoekresultaten
 • Oplevering binnen 48 uur
 • 5 pagina's tekst & koptekst optimalisatie
 • 5 geografische pagina's
 • Website snelheid optimalisatie

Medium SEO

249,-
 • Hoger in zoekresultaten
 • Oplevering binnen 48 uur
 • 10 pagina's tekst & koptekst optimalisatie
 • tot 10 geografische pagina's
 • Website snelheid optimalisatie

All-in-one

OP AANVRAAG
 • Hoger in zoekresultaten
 • Oplevering binnen 48 uur
 • ∞ pagina's tekst & koptekst optimalisatie
 • ∞ producten SEO optimalisatie
 • Website snelheid optimalisatie

*Prijzen zijn exclusief BTW

*Prijzen zijn exclusief BTW

*Prijzen zijn exclusief BTW

Wil jij opvallen met jouw bedrijf?

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie ook wel SEO genoemd, de perfecte uitweg om hoger te verschijnen daardoor val jij beter op dan jouw concurrenten. Door zoekmachine optimalisatie krijg je dus sneller de aandacht van potentiële klanten die op zoek zijn naar de diensten en/of producten die jij aanbiedt op jouw website. Zoekmachine optimalisatie kan op meerdere manieren toegepast worden, dit kan bijvoorbeeld op een pagina die informatie bevat over jouw dienst en of product. Door het optimaal te benutten van de trefwoorden die passen bij jouw dienst of product wordt je dus hoger geïndexeerd door de zoekmachines.

Google SEO

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Dan is SEO daar de juiste oplossing voor. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines zul jij hoger dan jouw concurrentie in de zoekresultaten belanden! Door jouw website snelheid te verbeteren zullen zoekmachines zoals Google je eerder weergeven of “indexeren” zoals wij dat noemen. SEO is van belang voor bedrijven die diensten aanbieden en net van start zijn gegaan om zo naamsbekendheid te creëren in omgeving.

Yoast SEO

Is jouw website ontwikkeld in WordPress? Dan maken wij gebruik van de Yoast SEO plugin voor WordPress, door middel van Yoast SEO te gebruiken kunnen wij iedere post, product (alleen van toepassing bij WooCommerce) & pagina. Yoast maakt gebruikt van focus phrases om zo individueel per post, product of pagina de trefwoord in te stellen waardoor jij gevonden zult worden.

all-in website
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in website pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen

all-in webshop
pakketten functies

Alle functies hieronder zijn standaard inbegrepen in onze all-in webshop pakketen. We begrijpen dat je misschien niet alle onderstaande functies nodig hebt, daarom zullen we je altijd adviseren welke functies het beste aansluiten bij je website. Wil je later alsnog gebruik maken van een van onderstaande functies? Dan voegen wij dit kosteloos toe.

Vormgeving

Betaalmethodes

Webshop functies

Vindbaarheid

Zelf beheren en aanpassen